Kerdoiv/" style="color:white;text-shadow: 0px 0px 5px #000;" >ONLINE KÉRDŐÍVREGISZTRÁCIÓ/BELÉPÉSREGISZTRÁCIÓ/BELÉPÉS ?>
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan kaphatok jegyet a konferenciára?

Jegy vásárlásával: a regisztráció menüpontban megtalálja a rendezvényre szóló jegy vásárlásához szükséges információkat. Amennyiben közigazgatásban vagy közalkalmazottként dolgozik, az Ön számára csak a szállás költségét kell kifizetni. Civil szervezetek és kkv-k számára idén is rendelkezésre áll kedvezmény igénybevétele. Kérjük ez esetben a regisztráció során a megfelelő opciót válassza.

Meddig lehet regisztrálni, van-e mód helyszíni regisztrációra?

Regisztrálni legkésőbb 2015.október 28-ig van lehetőség. Szeretnénk felhívni a figyelmet rá, hogy a rendezvényhelyszín befogadó kapacitásának elérésekor a regisztráció lezárul, függetlenül a korábban megjelölt határidőtől, ezért javasoljuk, hogy minél hamarabb regisztráljon! Helyszíni regisztrációra és fizetésre nincs lehetőség. Amennyiben a regisztráció díja a rendezvény napjáig nem érkezik meg rendszerünkbe, nem áll módunkban belépést biztosítani a konferenciára. Ettől csak külön kérés esetében áll módunkban eltérni.

Vállalatunktól, intézményünktől többen is részt veszünk az Informatika a Társadalomért konferencián. Van-e mód csoportos regisztrációra?

Igen, bárki kezdeményezheti több jegy megvásárlását. Csoportos regisztráció esetén csak a regisztráció kezdeményezőjének van hozzáférése az összes általa regisztrált személy adataihoz, azok egyenként belépni nem tudnak.

Tartalmaz-e a részvételi díj az étkezést?

Igen, a részvételi díj a megjelölt időtartamra teljes körű ellátást: kávészüneteket, ebédet, illetve vacsorát tartalmaz. A jegyárak étkezéstartalma a számlán is feltüntetésre kerül!

Kapok-e számlát a részvételről?

Igen, a díj kifizetését követően a regisztráció során megadott e-mail címre elektronikus számlát küldünk. Amennyiben nem tudnak elektronikus számlát befogadni, kérjük jelezzék a penzugy@infoter.eu e-mail címre.

Hogyan tudom megközelíteni a rendezvény helyszínét?

A rendezvény megközelítéséről, valamint a parkolási lehetőségekről bővebben a Helyszín / Szállás menüpontban tájékozódhat.

Vissza tudom-e mondani a regisztrációmat?

Igen, de csak az alábbi feltételekkel:
A regisztrációt követően 2015. október 16-ig történő lemondás esetében a részvételi díj 50%-át áll módunkban visszatéríteni. Október 17. után a részvételi díj visszatérítésére nincs mód. A fenti feltételek függetlenek a kifizetés megtörténtétől, a ki nem fizetett összegről minden esetben számlát küldünk. Ilyen esetben javasoljuk, hogy ruházza át regisztrációját egy kollégájára. Kérjük ennek megtételéhez írjon a konferencia@infoter.eu címre.

Kit keressek, ha további kérdésem van?


Amennyiben bármilyen további kérdése felmerülne a rendezvénnyel kapcsolatban, kéjük írjon a konferencia@infoter.eu címre.